Cap a la independència…,ara és l’hora.

Estem assistin a un procés de pèrdua de confiança amb els governs centrals i, de rebot, amb els governs del nostre país. El motiu és el caos totalment inacceptable de rodalies, però també de l'aeroport, de les infrastructures viàries i de les inversions que es fan a Catalunya (o que no s'han fet en els darrers 20 anys). Això que està passant des de fa uns mesos no es pot acceptar. És la demostració palpable de mala gestió…, però també de mala gestió acumulada per molts anys. Ara s'està demostrant que els governs de l'estat, tant del PSOE com del PP -aquests encara més punyents perque s'han rigut del nostre país-, han estat pobres, insuficients, mal planificats i objecte de injustícia vers els interessos del nostre país.

Ara tots a còrrer! es nota que venen eleccions i tothom té por a perdre vots i, en algun cas, el govern.

A mi particularment, ara ja no m'importa parlar de vots o de govern. Ara m'importa parlar de dignitat. Davant de tot el què està passant, els catalans han de reaccionar davant d'aquesta demostració de menyspreu que ens han fet al llarg de tots aquests anys els governs de l'estat eapanyol. És indignant el tracte que hem rebut i estem rebent. I a més a més és absolutament intolerable l'actitud nècia i hipòcrita dels representants del PP que a més d'atacar la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra història i el nostre dret a decidir, ens ataquen violentament amb els seus mitjans de comunicació -COPE, ABC, la Razón, El Mundo…, i tants altres mitjans-, fen creure a la bona gent de les terres espanyoles el perill que representa Catalunya i els catalans -obviament uns més que uns altres, sobretot els liders d'ERC-, i fomentant l'odi racial, cultural i lingüístic. Això s'ha d'aturar i diu prou. Ara és l'hora de lluitar per la nostra dignitat com a poble i com a cultura.

Ha arribat el moment de dir "adèu Espanya!". Ja no ens serveix de res formar part -per invasió militar del 1714, no ho obllidem-, d'un estat que ens expolia fiscalment, que ens ataca culturalment i lingüística i que ens menysprea i ens ridiculitza

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Cap a la independència…,ara és l’hora.

  1. T’escriu una catalana des de terres purament castellanes. Exactament de la terra d’Acebes. I puc dir-te de primera mà, que la imatge que tenen dels catalans fora de Catalunya és pèssima… o pitjor. I que hi ha una desinformació brutal.
    Aquest fet, ha fet reafirmar la meva catalanitat.

    Anyoro, moltissim, la meva terra catalana!

Els comentaris estan tancats.