la fada madrina…, existeix?

A vegades, quan som petits, tendim a creure en les fades madrines. Ens pensem que existeixen i, durant anys, pensem que algun dia ens apareixerà la fada en qüestió i ens ajudarà en algun afer que ens interessa molt resoldre positivament.

El tema en qüestió és que ens fem grans i -no dic pas tothom, es clar-, però n'hi ha molts que encara creuen que les fades existeixen.

Els hi posen noms o es pensem que es presenten de formes determinades. Per a uns són les loteries de Nadal, o les del "niño", o són els cupons de la ONCE, o són les quinieles…, en fi, sortilegis fonamentats en la sort, però que el càlcul de probabilitats aviat desmonta, tot i que sempre, certament toca a algú…, que aquest si que té sort…, però no som mai nosaltres!!!

Però encara hi ha els ingenus que es pensen que la fada madrina pren la forma de presidents del govern -sigui quin sigui aquest-, que venen a ser com uns personatges que són propers -perque la televisió ens el fa propers-, i que són bones persones que pensen en nosaltres, que tenen voluntat de resoldre-ho tot i que, ves per on, tenen recursos per ajudar-nos a solventar les nostres misèries. Però, ailàs!, els fets ens demostren que aquestes "fades" no ho són en realitat. Són persones normals i corrents que tenen bones voluntats, però que, sovint -massa sovint-, no fan el que ens pensem.

I aquests dies ho estem veient amb el president del govern espanyol. Ve de visita a Catalunya i diu que estem en el millor dels mons possibles. I jo, il·lús de mi, trec el cap per la finestra i veig que no quadre res: unes infrastructures deficitàries, un aeroport de mer…, la Renfe que sembla una història de Kafka, les carreteres que fa anys que estan iguals…, en fi, no em quadre res. També és veritat que potser sóc jo qui estic equivocat i no entenc el què em diu la "fada madrina de Madrid" i com que sóc de províncies…, doncs no entenc el seu llenguatge mesetari.

Total, que per si de cas, seguiré pensant que les fades madrines són una llegenda molt bonica per fer dormir els nens i nenes que es porten bé i que la política…, és una altra cosa i que, en aquest sector, no hi ha fades madrines…, sinó follets amb ganes de fer-nos creure coses que generen il·lusions…, per desprès dir-nos que d'allò res de res…, i a seguir sommian en temps millors!!

I desprès diuen que som uns sommiadors!!! 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: la fada madrina…, existeix?

Els comentaris estan tancats.